Terningkast 5 til Nye Lillestrøm Lobby

Romerikes Blad har trillet terningene over nye Lillestrøm Lobby og skryter av både matopplevelsene og servicen.  Restaurantanmelderne Asbjørnsen & Mor gir spisestedet terningkast 5 og mener Lillestrøm Lobby er et sted der du får god valuta for pengene.

Nye Lillestrøm Lobby åpnet tidligere i høst. Spisestedet tilbyr gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning, og har sentral beliggenhet i Messeveien 6 med kort avstand til både sentrum og Lillestrøm stasjon.

Fredag 18.november publiserte Romerikes Blad sin restaurantanmeldelse av Lillestrøm Lobby. Restaurantanmelderne Asbjørnsen & Mor konkluderer i sin vurdering med at Lobby er et spisested på høyt nivå, samtidig som rettene er sympatisk priset.

Skryt for de gode matopplevelsene

I sin anmeldelse skryter de spesielt av de gode matopplevelsene det nye spisestedet byr på:

«Mor velger avokadotoast med kylling og Fanaost. Rikelig med avokado har følge av stekt kylling og smeltet ost, og serveres på det samme gode landbrødet vi fikk som kuvertbrød. Norsk ost er så mye mer enn Jarlsberg og Norvegia, og de siste årene har norske oster hevdet seg helt i verdenstoppen. En veldig god rett. Jeg kan ikke komme på noe de kunne gjort for å gjøre denne bedre. Osten har god smak uten å bli for dominerende, kommenterer Mor».

Desserten blir også trukket frem som et høydepunkt:

«Nok et høydepunkt er i vente, for i to-rettersmenyen er det iskrem til dessert. Hjemmelaget honning-is med eplekompott er rett og slett en knallgod avslutning på et veldig godt måltid. Særlig isen er et høydepunkt».

Desserten i Lillestrøm Lobby beskrives som en “knallgod avslutning” på et veldig godt måltid.

Førsteklasses service

Det hjelper ikke med gode matopplevelser dersom servicen er dårlig. Det blir det dårlige totalopplevelser av. Heldigvis utmerker Lillestrøm Lobby seg også som et sted der du kan forvente god service fra dyktige servitører som kan sitt fag. Restaurantanmelderne skriver blant annet at:

«Servitøren er nærværende under hele måltidet og yter det lille ekstra som gjør at du føler deg ivaretatt som gjest. Når hun etter maten er innom og spør hvor mye melk vi ønsker i cortadoen vitner det om sans for de små detaljene».

Lillestrøm Lobby er et sted der du kan forvente god service fra servitører som kan sitt fag.

Terningkast 5

RBs restaurantanmeldere gir Lillestrøm Lobby terningkast 5 basert på en totalvurdering av mat og drikke, service, pris og atmosfære. Du kan lese hele anmeldelsen her.

kommende events