Unngå kø – Ta toget til Oslo Motor Show!

Mer enn 50 000 motorentusiaster fra hele landet er forventet til Oslo Motor Show 27-29.oktober. Vi anbefaler alle å benytte tog eller buss for å unngå kø og parkeringsutfordringer i forbindelse med høstens store helg for alle som elsker motor og kjøretøy.

Oslo Motor Show (OMS) er NOVA Spektrums største publikumsarrangement med nye besøksrekorder år etter år. I 2022 var mer enn 53 000 besøkende innom dørene i løpet av arrangementsdagene. Nå forventes det nytt storinnrykk når Oslo Motor Show 2023 går av stabelen den siste helgen i oktober. Arrangementet samler entusiaster fra hele landet til show, utstilling, billøp og masse moro for alle som liker motor og kjøretøy.

Hent din billett til Oslo Motor Show her >>

oslo-motor-show-bilde fra messen
Mer enn 50 000 besøkende er forventet på Oslo Motor Show 27-29.oktober.

Unngå kø, sett bilen hjemme

Erfaringsmessig oppstår det tidvis saktegående trafikk til oss når det er størst trøkk på Oslo Motor Show. Og selv om NOVA Spektrum til daglig har god parkeringskapasitet, kan det være vanskelig å finne en ledig parkeringslomme deler av helgen 27-29.oktober. Vi anbefaler derfor alle besøkende å benytte tog eller buss i forbindelse med sitt besøk til NOVA Spektrum i forbindelse med OMS.

Rett ved stasjonen

NOVA Spektrum ligger sentralt til i Lillestrøm med bare tre minutters gange til Lillestrøm stasjon og bussterminalen. Fra Lillestrøm er det hyppige tog- og bussavganger til og fra resten av nærområdet inkludert Oslo. Lillestrøm er også fast stoppested for flere av regiontogene og Flytoget.

Reisetiden med tog mellom Oslo S og Lillestrøm stasjon er på bare 10 minutter.

Gratis parkering

Dersom du ønsker å benytte egen bil på deler av reisen til Oslo Motor Show, anbefaler vi deg å sette bilen på en pendler/innfartsparkering i nærområdet og ta toget videre til Lillestrøm. Fra alle pendler/innfartsparkeringer går det jevnlig tog til og fra Lillestrøm stasjon.

I helgene (lørdag og søndager) er det gratis parkering på de fleste parkeringsplassene til Bane NOR. Å benytte disse parkeringsplassene kan spare deg for både tid og penger.

Utvalgte pendler/innfartsparkeringer i nærområdet:

Strømmen stasjon (251 parkeringsplasser)

Lørenskog stasjon (274 parkeringsplasser)

Kløfta stasjon (220 parkeringsplasser)

Jessheim stasjon (289 parkeringsplasser)

Fetsund stasjon (207 parkeringsplasser)

Asker Stasjon (473 parkeringsplasser)

Finn flere pendler/innfartsparkeringsplasser på hjemmesidene til Bane NOR.

Lillestrøm stasjon er en av Norges største togstasjoner med et godt rutetilbud for deg som skal på Oslo Motor Show.

 

kommende events