«Vårens vakreste eventyr» åpner dørene etter en pause på flere år

Afternoon tea, blomstershow med norske planter og blomster, fantastiske hagemøbler og deilige lukter er bare noe av det du kan oppleve på Hagemessen 2022. Vil du starte sommeren full av inspirasjon og gode ideer for din egen hage? Er du på jakt etter nye, innovative produkter eller planter og blomster du ikke finner hos andre hagesentre? Da er det bare å ta turen innom Hagemessen i helgen.

Hagemessen er endelig tilbake etter en ufrivillig pause på to år, og i år er det mange spennende nyheter man kan både se og smake på i messehallene.

– På grunn av pandemien og utsettelsen av messen i to år, tror vi folk vil ta seg ekstra god tid på årets besøk. Derfor er det en stor glede å kunne invitere dere inn i vårt romantiske hageområde med oransjerier og pergolaer hvor det serveres Afternoon Tea. Dette blir nøyaktig så fristende og delikat som det høres ut som, med nydelige etasjefat og assortert, engelsk te, forteller prosjektleder Cecilie Svabø.

Dette har på kort tid blitt en braksuksess og det er mange besøkende som får ta seg en hvil i herlige omgivelser

– Ja, vi er helt utsolgt! Dette kan være en start på messebesøket, en pause etter litt titting, eller en avslutning før man tar med seg planter og blomster hjem. Her er det mange som kommer til å kose seg.

Norske planter og blomster i fokus

En annen spennende nyhet er det store blomstershowet som arrangeres på standen til Opplysningskontoret for blomster og planter. Dette er en 300m2 stor stand hvor det vises frem mye av det fantastiske norske sortimentet av blomster, trær og busker.

– Det er mye mer enn de fleste tror! Vi har ofte en forestilling om at plantene i Norge er importerte, og det importeres en god del, men norske hagebruksprodusenter er innovative og tilbyr et stort, og stadig større utvalg, forteller Tove Ladstein fra opplysningskontoret for blomster og planter.

I tillegg vil man her få se mange populære trender som spiselige planter, blomster til nytte og glede for både oss og insekter og masse annet spennende.

Les mer om hagemessen her.

Et stort og variert tilbud

Med oppunder 200 utstillere er man garantert å finne noe for alle på Hagemessen. Her er det gartnerier som selger planter og blomster, hagemøbler til store og små terrasser, drivhus i alle størrelser og et eget område hvor barna kan leke og ha det gøy. Får du for mye å bære på er det bare å levere fra deg planter og blomster i vår handlevognparkering.

På Hagemessen finner man mange sjeldne, spennende og interessante planter, blomster og produkter som man ikke finner hos andre hagesentre.

Velkommen til Hagemessen!

Se flere av våre arrangementer her.

kommende events