Velkommen til frokostmøte: Nordmenns forbruks- og sparevaner i 2024

NOVA Spektrum har gleden av å invitere til frokostmøte tirsdag 23.januar kl.08:15 – 09:45 med faglig program fra 08:30. Frokostmøtet foregår i Lillestrøm Lobby.

Tema for frokostmøtet er: Hva vet vi om nordmenns forbruks- og sparevaner nå, og hvordan tror vi utviklingen blir i tiden som kommer?  

For å belyse temaet har vi invitert to spennende foredragsholdere:

Ine Oftedahl er direktør for datatransformasjon i DNB, og representerer et kjent fjes fra media der hun på jevnlig basis deler av sin kunnskap og innsikt om nordmenns forbruksvaner.  

Henrik Ferdinand Hanssen er rådgiver i samfunns- og markedsanalysebyrået Opinion, og jobber til daglig med analyse og innsikt når det gjelder forbrukertrender og morgendagens boformer.

Begge innlederne vil dele spennende innsikt som kobler de økonomiske utsiktene med forståelse om hvilke langsiktige trender som påvirker forbrukerne og næringslivet innen handels- og tjenesteytende sektor. 

Som deltaker på frokostmøtet får du fri adgang til Oslo Design Fair, Norges største innkjøpsmesse og viktigste møteplass for design- og interiørbransjen, tirsdag 23.januar.  

Det serveres enkel frokost til alle deltakere – NB: Begrenset antall plasser.

Du melder deg på frokostmøtet via billettlink som du finner her:


Praktisk informasjon

Dato: Tirsdag 23.januar
Kl.08:15 – 09:45 med faglig program fra 08:30
Sted: Lillestrøm Lobby, Messeveien 6, 2004 Lillestrøm
Pris: Frokostmøtet er gratis
Kontaktperson: Iman Winkelman (iw@novaspektrum.no)

Du møter:

Ine Oftedahl, Direktør for datatransformasjon i DNB
Henrik Ferdinand Hanssen, rådgiver Opinion

kommende events