Velkommen til Møteplassen ja til eldre torsdag 18.april

I samarbeid med Ja til eldre har NOVA Spektrum gleden av å invitere deg til Møteplassen Ja til eldre torsdag 18.april kl.11:30-14:00 i Lillestrøm Lobby. Dørene åpner kl.11:00 med servering av lunsj for de som ønsker det fra kl.11:30.

OBS: Arrangement erstatter utgått arrangement 9.april.

På arrangementet 18.april spør vi hvorfor aldersgruppen 55+ er kraftig underrepresentert på Stortinget, og hvorfor man ikke gjør mer for å rette opp denne skjevheten. Vi får blant annet besøk av valgforsker Jo Saglie fra Institutt for samfunnsforskning. Han vil dele relevant tall og statistikk, og også komme inn på årsakene til den skjeve sammensetningen. Det blir også foredrag ved Odd Grann, initiativtaker bak Møteplassen ja til eldre.

I tillegg til faglig program og gode scenesamtaler blir det tid til prat rundt bordene.

Gratis deltakelse

Det koster ingenting å delta på arrangementet. Lunsj koster 189,- og består av elgkarbonade, stekt løk, persillemajones og pepperrot på rugbrød. Det er valgfritt om du ønsker å benytte deg av lunsjtilbudet.

Meld deg på nå!

Vår møteplass er åpen for alle. Vi ber samtidig om forhåndspåmelding av hensyn til planleggingen av de praktiske sidene av arrangementet.

Dato: Torsdag 18.april
Kl.11:30 – 14:00 (Dørene åpner 11:30)
Sted: Lillestrøm Lobby, Messeveien 6. Lillestrøm (Lobby ligger i NOVA Spektrum ved inngang øst)
Pris: Arrangementet er gratis
Arrangør: Ja til eldre i samarbeid med NOVA Spektrum


Du kan enkelt melde deg på Møteplassen Ja til eldre ved å trykke på knappen over eller sende en tekstmelding/sms med ditt navn til telefonnummer 97677528.

Hvem passer vårt arrangement for?

Vårt arrangement er et tilbud til deg som i løpet av de nærmeste årene befinner deg i overgangen mellom jobb og pensjonisttilværelse, eller som allerede har trappet helt eller delvis ned i arbeidslivet – og som ønsker å treffe andre spennende mennesker, lytte til interessante samtaler om samfunnsaktuelle temaer, spise noe godt – eller rett og slett bare har lyst til å finne på noe hyggelig i egen hverdag.

Møteplassen er et initiativ i samarbeid med foreningen Ja til eldre, og tar utgangspunkt i et felles mål om å fremme positivitet og livskvalitet – og å mobilisere kraften som finnes i alle deler av befolkningen.

Les mer om Ja til eldre i Facebookgruppen som du finner HER.

kommende events