Velkommen til Møteplassen ja til eldre 6.juni

Vi inviterer deg til en inspirerende og hyggelig samling på “Møteplassen” Ja til Eldre i Lillestrøm Lobby den 6. juni 2024 kl.11:30 – 14:00. Dette er en fantastisk anledning til å møte likesinnede og følge et spennende program.

Mangeårig stortingspolitiker Jan Bøhler er en av mange spennende gjester 6.juni! På programmet står “Generasjonspanelet” live med Janne Wilberg, Odd Grann, Jan Kvil og Jan Bøhler, og med tema: Hva forventer voksne velgere egentlig? Vi legger opp til en bred samtale og gode diskusjoner. I tillegg blir det levende musikk satt av fiolinisten Hjørleiffur Vallson.

Arrangementet er en sjelden mulighet til å delta i interessante diskusjoner og få innsikt i ulike perspektiver. I tillegg vil vi få musikalske innslag av ypperste kvalitet, som vil berike arrangementet og skape en herlig atmosfære.

Gratis deltakelse

Arrangementet er helt gratis, og du har også muligheten til å nyte en svært god lunsj på stedet til kun 189,-. På menyen denne gangen er det Smørbrød av rugbrød med karbonade, sopp, løk, persillemajones og revet pepperrot. Kjøp av lunsj er valgfritt.

Lokalene er lett tilgjengelige med offentlig transport, og det er god parkering tilgjengelig i nærheten.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et givende og underholdende arrangement. Ta med deg familie, venner og naboer, og bli med oss på en ettermiddag fylt med fellesskap, inspirasjon og glede.

Meld deg på nå!

Du kan også melde deg på ved å sende en tekstmelding med ditt navn til telefonnummer: 97 67 75 28.

Vår møteplass er åpen for alle. Vi ber samtidig om forhåndspåmelding av hensyn til planleggingen av de praktiske sidene av arrangementet.

Praktisk informasjon

Dato: Torsdag 6.juni 2024
Kl.11:30 – 14:00 (Dørene åpner 11:30)
Sted: Lillestrøm Lobby, Messeveien 6. Lillestrøm (Lobby ligger i NOVA Spektrum ved inngang øst)
Pris: Arrangementet er gratis
Arrangør: Ja til eldre i samarbeid med NOVA Spektrum

Hvem passer vårt arrangement for?

Vårt arrangement er et tilbud til deg som i løpet av de nærmeste årene befinner deg i overgangen mellom jobb og pensjonisttilværelse, eller som allerede har trappet helt eller delvis ned i arbeidslivet – og som ønsker å treffe andre spennende mennesker, lytte til interessante samtaler om samfunnsaktuelle temaer, spise noe godt – eller rett og slett bare har lyst til å finne på noe hyggelig i egen hverdag.

Møteplassen er et initiativ i samarbeid med foreningen Ja til eldre, og tar utgangspunkt i et felles mål om å fremme positivitet og livskvalitet – og å mobilisere kraften som finnes i alle deler av befolkningen.

Les mer om Ja til eldre i Facebookgruppen som du finner HER.

kommende events