Velkommen til Møteplassen ja til eldre onsdag 11.oktober

I samarbeid med Ja til eldre har NOVA Spektrum gleden av å invitere deg til Møteplassen Ja til eldre onsdag 11.oktober kl.12-14 i Lillestrøm Lobby. Felles lunsj kl.12.00 – 12.30 før faglig program.

Møteplassen Ja til eldre er et tilbud til deg som vil videre i livet også etter fylte 55 år, og som ønsker å treffe andre spennende mennesker, lytte til interessante samtaler om samfunnsaktuelle temaer, spise noe godt – eller rett og slett bare har lyst til å finne på noe hyggelig i egen hverdag.

Møteplassen er et initiativ i samarbeid med Ja til eldre, og tar utgangspunkt i et felles mål om å fremme positivitet og livskvalitet – og å mobilisere kraften som finnes i alle deler av befolkningen.

Les mer om Ja til eldre på Facebooksidene som du finner HER.

Program for 11.oktober kl.12 – 14

På Møteplassen Ja til eldre er følgende program planlagt:

Kl.12:00 – 12:30 Felles lunsj og prat ved bordene. Det er valgfritt om du ønsker å bestille lunsj.

Kl.12:30 – 14:00 Program med faglig innhold, samtale og musikk. Tema: Mestre og bo trygt hjemme.

Mestre og bo trygt hjemme – Hva betyr det ?

De eneste som kan gi et tidsriktig svar på det er de eldre selv, slik de bor i dag.

NRK profilen Kalle Fürst vil lede en samtale om ulike sider ved å mestre og å bo hjemme, i dag og i årene fremover. Planen er at samtalen vil ende opp med en huskeliste om hvordan et aldersvennlig hjem i dag bør være, når trygghet, trivsel, tilhørighet og god tilgjengelighet legges til grunn.

Mestring av hverdagen når alderen gir redusert bevegelighet, syn, hørsel, smak og kognitiv kapasitet, vil det også bli samtalt om. Dette er også viktig for pårørende, som mange av oss er eller blir. Alle vil bo, men hvor og hvordan, i forhold til ønsker og muligheter, forandrer seg hele tiden. Hvordan dette kan bli møtt vil vi også samtale om, med fagfolk som kan noe om dette.

Gratis deltakelse

Det koster ingen ting å delta på arrangementet. Lunsj koster 189,- og består av et varmt gravlaks-smørbrød med dillstuede poteter tilberedt og servert av Lillestrøm Lobby. Det er valgfritt om du ønsker å benytte deg av lunsjtilbudet.

Praktisk informasjon

Dato: Onsdag 11.oktober 2023
Kl.12-14 med faglig program fra kl.12:30.
Sted: Lillestrøm Lobby, Messeveien 6. Lillestrøm (Lobby ligger i NOVA Spektrum ved inngang øst)
Pris: Arrangementet er gratis
Arrangør: Ja til eldre i samarbeid med NOVA Spektrum

Du kan enkelt melde deg på Møteplassen Ja til eldre ved å trykke på knappen under eller sende en tekstmelding/sms med ditt navn til telefonnummer 97677528.

kommende events