Vi anbefaler et besøk til Lillestrøm Lobby

Vi anbefaler alle våre besøkende å legge turen innom Lillestrøm Lobby for et velsmakende måltid eller et glass eller to i en lun og hyggelig atmosfære. Book bord nå og gjør ditt besøk til NOVA Spektrum og Lillestrøm til en enda bedre totalopplevelse.

Det nye spisestedet med sentral plassering ved inngang Vest i NOVA Spektrum, henvender seg til alle som ønsker et hyggelig sted å møtes sammen med venner, familie eller kollegaer. I tillegg blir Lillestrøm Lobby også flittig benyttet av gjestene på messer og arrangement.

Høy kvalitet i råvarer og tilberedning
Lillestrøm Lobby har allerede rukket å bli et populært sted. Lobby sørger for at du får en god start på dagen gjennom fersk kaffe og velsmakende bakverk. På lunsj- og middagsmenyen finner du et variert utvalg retter basert på sunne og gode råvarer, og der mange lokale produsenter er med på å sette sitt preg på de gode smaksopplevelsene.

Ambisjonen til Lillestrøm Lobby er å servere gode måltider til en fornuftig pris gjennom å lage spennende sammensetninger på mat- og drikkeområdet som er i tråd med den nordiske brasseristilen.

Moderne, men ujålete
Hva som står på menykartet varierer med sesong og årstid, men speiler til enhver tid et ønske om å tilby måltider som er moderne, men ujålete. I tillegg er Lillestrøm Lobby opptatt av å bruke kortreiste råvarer som tilfører noe ekstra til menyen. Dette gjør at kortreist krabbe fra Hvaler og risotto med ferskost fra Grøndalen gård er eksempler på hva spisegjestene kan forvente seg. I tillegg har Lillestrøm Lobby også et stort utvalg på området for vin og andre drikkevarer.

Skulptur midt i spisestedet
Det nye spisestedet omtales som et varmt, hyggelig og lunt sted. I tillegg har man laget en bar som med sitt karakteristiske særpreg representerer et viktig interiørmessig høydepunkt i lokalene. Baren beskrives som en skulptur, og fungerer perfekt både som minglested og som en hyggelig og uformell møteplass. Her er det lagt til rette for at du kan trives sammen med gode venner og andre.

Vi anbefaler deg å legge turen innom Lillestrøm Lobby i forbindelse med ditt besøk til NOVA Spektrum og Lillestrøm.