Vi hjelper deg med å lykkes som arrangør

Arrangementskompetanse er vårt viktigste konkurransefortrinn. Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg som arrangør med å lykkes med dine arrangement og events.

Gjennom mer enn 100 år har vi skapt og lagt til rette for vellykkede møteplasser i form av messer, arrangement, konferanser og events. Enten du planlegger et stort eller lite arrangement eller event, står vi klare til å bistå deg. Vi har kompetansen og fasilitetene som skal til for at du lykkes.

3 gode grunner til å velge oss som samarbeidspartner i forbindelse med dine arrangement og events:

  • Vi har kompetansen og erfaringen som trengs for å planlegge og gjennomføre både store og små arrangement i form av messer, arrangement, bankettmiddager og events.

  • Vi har fasilitetene i form av hele vår arena (med et samlet areal på 40 000 kvm) og er en A-Å leverandør av produktene og tjenestene som er nødvendig for vellykket gjennomføring av alle typer arrangement. Som del av vår fasiliteter inngår også mat- og serveringstjenester fra husets eget kjøkken/Lillestrøm Lobby.

  • Vår arena har Norges beste beliggenhet midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen med bare 11 minutters reisevei hver vei.


NOVA Spektrum er en nasjonal og internasjonal arena for messer, arrangement, utstillinger, kongresser, konferanser, banketter og events. NOVA Spektrum har Norges beste beliggenhet midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen med bare 11 minutters reisevei hver vei. NOVA Spektrum het Norges Varemesse frem til høsten 2021.

Hvert år arrangeres en rekke store og små messer og arrangement i NOVA Spektrum med 4 – 500 000 besøkende.


Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale

Sammen kan vi løfte ditt arrangement og posisjonere din virksomhet.

Soren_Tolsgaard_Nielsen_02

Søren Tolsgaard Nielsen

Arrangementsdirektør

Søren står klar til å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre dine messer, arrangement, konferanser og events. Han mottar gjerne en henvendelse fra deg i forbindelse med ditt neste arrangement.