Bli med på vår tegnekonkurranse i januar!

I samarbeid med Romerikes Blad inviterer NOVA Spektrum alle barn og skoleklasser på Nedre Romerike til å delta i en tegne/malekonkurranse i forbindelse med Van Gogh Alive.

Van Gogh Alive er en prisbelønt utstilling som er sett nærmere 9 millioner mennesker i over 80 byer, og som nå kan oppleves hos NOVA Spektrum i perioden 14.november til 11.februar.

Delta og vinn flotte premier

Alle barn i barneskolealder (6-13 år) bosatt på Nedre Romerike inviteres til å delta i vår tegne/malekonkurranse. Samtlige tegninger som blir levert, vil bli utstilt i Lillestrøm Lobby på NOVA Spektrum. Utvalgte tegninger vil bli publisert i Romerikes Blad. En egen jury plukker ut vinnerbidragene der man tar hensyn til at det er variasjon i alder på deltakerne. Det vil premiering av de beste bidragene.

Hvordan delta?

Oppgave: Tegn/mal en tegning med tema Van Gogh.

Praktiske opplysninger:

Lever din tegning til Lillestrøm Lobby i Messeveien 6, Lillestrøm. Du finner spisestedet ved inngang vest på NOVA Spektrum. Tegninger kan også sendes oss med ordinær postgang. Merk forsendelsen med «Tegnekonkurranse / Winkelman». Adresse: NOVA Spektrum, Messeveien 8, 2004 Lillestrøm.

Alle tegninger må merkes med navn, skole, klasse og telefonnummer. Opplysningene påføres på baksiden av tegningen. 

Tegningene må ikke lamineres, rammes inn eller annet.

Minste størrelse for tegningen: A4-format.

Siste frist for levering/innsending: 28.januar 2024.

Utvalgte bidrag vil bli publisert i Romerikes Blad og i NOVA Spektrums kanaler. Vinnere vil bli kontaktet direkte.

Spørsmål i forbindelse med konkurransen kan rettes til: NOVA Spektrum v/ Iman Winkelman (iw@novaspektrum.no / Tlf: +47 97677528).

kommende events