Førsteklasses matopplevelser

Kort tid etter åpningen har det nye spisestedet Lillestrøm Lobby allerede blitt lagt merke til. Her finner du gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil.

Høsten 2022 åpnet Lillestrøm Lobby dørene for første gang. Det nye spisestedet har fått en sentral plassering ved inngang Vest i messesenteret, og henvender seg til alle som ønsker et hyggelig sted å møtes sammen med venner, familie og kollegaer. I tillegg blir Lillestrøm Lobby flittig benyttet av besøkende på messer og arrangement i NOVA Spektrum.

Høy kvalitet

Allerede kort tid etter åpningen har Lillestrøm Lobby blitt et populært sted. Lobby sørger for at du får en god start på dagen gjennom fersk kaffe og velsmakende bakverk. På lunsj- og middagsmenyen finner du et variert utvalg retter basert på sunne og gode råvarer, og der mange lokale produsenter er med på å sette sitt preg på smaksopplevelsene.

Lillestrøm Lobby ligger sentralt til i NOVA Spektrum ved inngang vest.

Food & Beverage-direktør Freddy S. Bruu er stolt over den nye satsningen han er med på å lede, og merker seg at mange av spisegjestene spontant kommer med svært gode tilbakemeldinger på matopplevelsene Lobby tilbyr:  

Vår ambisjon er å skape gode måltidsopplevelser til en fornuftig pris. Dette gjør vi gjennom å lage spennende sammensetninger på mat- og drikkeområdet som passer med vårt ønske om å servere måltider i nordisk brasseristil.

Det som står på menykartet varierer med sesong og årstid, men speiler til enhver tid vårt ønske om å tilby måltider som er moderne, men ujålete. I tillegg er vi opptatt av å bruke kortreiste råvarer som tilfører menyen noe ekstra. Tilbakemeldingene vi mottar fra spisegjestene er udelt positiv, og de første stamgjestene har vi allerede sikret oss, sier Bruu.

Lillestrøm Lobby
Gode måltidsopplevelser til en hyggelig pris kjennetegner nye Lillestrøm Lobby.

Bruu trekker frem kortreist krabbe fra Hvaler og risotto med ferskost fra nærliggende Grøndalen gård som eksempler på hva spisegjestene i Lillestrøm Lobby kan forvente seg på menyen. I tillegg har stedet et stort utvalg vin og andre drikkevarer.

Skryt for god mat og service

Da Romerikes Blad nylig felte dom over Lillestrøm Lobby, sto de positivt ladede adjektivene i kø. En restaurantanmelder som ellers pleier å være nok så kritisk, kunne fornøyd melde om at det nye spisestedet utmerker seg positivt både når det gjelder god mat og vennlig service. Med ord og begreper som «høydepunkt», «med sans for de små detaljene» og «knallgod avslutning på et veldig godt måltid», var veien til en sterk femmer kort. 

Les også: Terningkast 5 til Lillestrøm Lobby.

Skulptur midt i rommet

Interiørarkitekt Thea Røhhrt i IARK (arkitekter) har sammen med flere av sine kollegaer sørget for å gjøre Lillestrøm Lobby til et varmt, hyggelig og lunt sted. Spisestedet er utformet slik at det både fungerer som en arena for større grupper, men også oppleves som et godt sted å være dersom man bare er to.

Lillestrøm lobby
Lillestrøm Lobby fungerer utmerket uavhengig av om dere er 2 personer eller en større gruppe som ønsker å møtes til en hyggelig kveld.

Valgene med hensyn til innredning, tekstiler og belysning er basert på et ønske om å skape et spisested som er pent og tiltalende, men som samtidig ikke skal være så jålete at noen føler seg ukomfortabel. Det har også vært et bevisst valg å la kjøkkenet være åpent, noe som gjør at gjestene kan ta del i livet bak kjøkkendisken. Røhrt trekker frem den nye baren i Lobby som et annet interiørmessig høydepunkt.  Den parasoll-aktige formen gjør at baren synes på lang avstand, og i kombinasjon med spileverket skaper den intim stemning.

Røhrt beskriver arbeidet med Lillestrøm Lobby som et krevende og utfordrende prosjekt. Samtidig er hun svært fornøyd med at man har klart å finne løsninger som gjør et stort rom til en hyggelig og lun møteplass med bred appell.  

Les mer om Lillestrøm Lobby på hjemmesidene til spisestedet.

Denne artikkelen står også på trykk i magasinet til Oslo Design Fair Vol. 5 januar 2023.

kommende events