Gratis parkering i forbindelse med årets Byfest i Lillestrøm!

Vi spanderer gratis parkering på alle besøkende i forbindelse Byfesten 2024, og oppfordrer hele nærområdet til å støtte opp under årets arrangement.

Vi heier på Byfesten og ønsker å bidra til positiv aktivitet i vårt eget nærområde. Dette gjør at vi også i år låner ut vår store parkeringsplass til alle som trenger et sted å parkere i forbindelse med årets store happening i Lillestrøm!

Administrerende direktør i Stiftelsen NOVA Spektrum Gunn Helen Hagen beskriver Byfesten som en stor folkefest, og ser på arrangementet som en flott tradisjon.

Flere hundrelapper spart

De siste årene har NOVA Spektrum stilt 1 250 parkeringsplasser til fri disposisjon for de besøkende på Byfesten. Også i år skrur de av parkeringssystemet slik at alle kan la bilen stå fra fredags ettermiddag til søndags kveld uten å bli belastet med en eneste krone i parkeringsavgift. For mange av de tilreisende til Byfesten er dette flere hundrelapper spart.

Gratis parkering er vårt hovedbidrag til et arrangement som er med på å gjøre Lillestrøm til et enda bedre sted å bo og leve. Vi ønsker både arrangøren og alle deltakerne masse lykke til med alle konsertene og aktivitetene, og gleder oss til hele byen yrer av liv!

PS: Visste du forresten at NOVA Spektrum har en egen besøksguide til bruk for tilreisende og besøkende fra andre deler av landet. Sjekk ut: Opplev Lillestrøm >>>

Har du tips til opplevelser vi bør omtale i besøksguiden, så del de gjerne med oss på epost (iw@novaspektrum.no).

Adressen til NOVA Spektrum er Messeveien 8, 2004 Lillestrøm.

kommende events