Lillestrøm Lobby og De Norske kokkelandslagene samarbeider om nye retter på menyen

De Norske Kokkelandslagene har laget to herlige retter som Lillestrøm Lobby setter på menyen fra midten av februar. Samarbeidet med De Norske Kokkelandslagene gjør det mulig å tilby enda flere gode måltidsopplevelser til en fornuftig pris.   

Daglig leder Espen Wasenius i Norske Kokkers Landsforening anbefaler alle å prøve de nye rettene som Lillestrøm Lobby tilbyr sine gjester fra tirsdag 14.februar.

Bak oppskriftene står entusiastiske og meritterte kokker fra De Norske Kokkelandslagene som før jul sikret seg pallplasseringer i Culinary World Cup. Nå er de snart i gang med oppkjøringen til kokke-OL i 2024.

Besøk Hjemmesidene til Lillestrøm Lobby >>

Norske råvarer som inspirasjon

Norge er et land med mange sunne og rene råvarer som egner seg godt i rettene som kjennetegner kjøkkenet til Lillestrøm Lobby.

Første signaturrett består av oksekjake som er langtidsmørnet på lav temperatur, og som serveres med herlig tilbehør i form av blant annet sunn norsk grønnkål og ristet sopp.  Retten serveres med en fyldig saus med hint av rosmarin og anis.

Besøk Lillestrøm Lobby for førsteklasses matopplevelser i nordisk brasseristil.

Den andre retten er en herlig suppe basert på norske skalldyr som er på sitt beste nå på vinteren. Suppen inneholder også sprø norske rotgrønnsaker og et stykke skrei som er sesong nå.

Smaksrike og tidsriktige måltider

Espen Wasenius forteller at de har vært opptatt av å lage middagsretter som gjør at gjestene virkelig får glede av å nyte måltidene:

For kokkelandslaget har det vært viktig å lage signaturretter som både er smaksrike og tidsriktige, og som kjøkkenet på Lillestrøm Lobby kan bruke for å gi alle spisegjester en førsteklasses opplevelse. I tillegg er rettene tilpasset sesongen vi er inne i og råvarene som er på sitt beste nå på vinteren, sier Wasenius.

Daglig leder Espen Wasenius i Norske Kokkers Landsforening anbefaler alle å prøve de nye rettene som Lillestrøm Lobby setter på menyen fra midten av februar.

De to rettene som kokkelandslaget har laget gir også effektiv utnyttelse av råvarene, og bruk av stykningsdeler, som er viktig med tanke på bærekraft.

Høyt verdsatt samarbeid

F&B Direktør i NOVA Spektrum Freddy S. Bruu setter stor pris på samarbeidet med Wasenius og NKL om signaturrettene som kokkelandslaget har utarbeidet for Lillestrøm Lobby:

Siden første åpningsdag i fjor høst har vi mottatt svært gode tilbakemeldingene på vår meny og mat- og drikkeopplevelsene vi skaper for våre gjester. Samtidig innebærer samarbeidet med Norges beste kokker at vi løfter oss til et enda høyere nivå, og virkelig kan leve opp til ambisjonene vi har når det gjelder kvalitet og matglede.

Samarbeidet med kokkelandslaget er rett og slett unikt, og noe vi verdsetter høyt sett med utgangspunkt i vårt ønske om å tilby befolkningen i nærområdet gode måltidsopplevelser til en fornuftig pris, forteller Bruu.

Samarbeidet med Norges beste kokker gir enda bedre matopplevelser på Lillestrøm Lobby.

Bruu forteller at kjøkkenet allerede er i full gang med å forberede seg til å lage og servere de nye rettene. Samtidig vil du selvsagt finne mange av de andre kjente rettene til Lillestrøm Lobby på menyen også fremover, som blant annet Lobbys Crab Roll med krabbe fra Hvaler, klassisk Tartar og Steak Frites med hjemmelaget bearnaisesaus.

Gå direkte til bordbestilling Lillestrøm Lobby >>

kommende events