Oslo Business Forum – Her blir vi alltid møtt med smil og løsninger

Christoffer Omberg og hans kollegaer i Oslo Business Forum arrangerer Norges råeste leder- og næringslivskonferanser. For å lykkes best mulig lener de seg tungt på arrangørkompetansen til NOVA Spektrum.

Det vakte stor oppsikt da Barack Obama og Alex Ferguson gjestet Norge som foredragsholdere for noen år siden. De siste årene har gründerduoen Christoffer Omberg og Marius Wang også hentet inn flere andre verdenskjente foredragsholdere til Oslo Business Forum der ledere og samfunnstopper fra hele Norge står i kø for å sikre seg plass som deltakere.   

Vår misjon er å utfordre næringslivsledere til å tenke annerledes rundt ledelse, strategi og innovasjon. Gjennom Oslo Business Forum inspirerer vi til endring og forbedring gjennom foredrag og praktiske verktøy som verdens fremste ledere og inspiratorer deler fra scenen. Dette skaper en enorm energi og gir en enorm effekt. Tenk deg selv: Når alle toppledere går hjem og gjør to til tre endringer etter konferansen i egen organisasjon. Hva betyr ikke dette for den samlede endringskraften i norsk nærings- og samfunnsliv, spør Christoffer Omberg retorisk.

Christoffer Omberg er CEO Oslo Business Forum
Christoffer Omberg er CEO og CO-Founder av Oslo Business Forum.

Unik atmosfære

Flere spådde starten på slutten for den fysiske møteplassens betydning etter to år med pandemi og utstrakt bruk av hjemmekontor. Interessen for Oslo Business Forum har imidlertid vært rekordhøy også etter at samfunnet gjenåpnet igjen. Christoffer Omberg har ingen tro på at en møteplass som Oslo Business Forum kun egner seg i digitalt format:

Atmosfæren ved at man kan møtes fysisk lar seg ikke erstatte med noe annet. De fysiske møtene gir en helt annen energi og en helt annen mulighet for dialog og interaksjon på tvers. For oss vil den fysiske møteplassen alltid være kjernen i arrangementene våre. Vi planlegger ikke for noe annet, sier Omberg.

Ønsker du mer informasjon?

Publikum på næringslivskonferansen Oslo Business Forum
Atmosfæren ved å møtes fysisk lar seg ikke erstatte med noe annet.

Fysisk suksess kan ikke kopieres digitalt

Omberg peker samtidig på at de i forbindelse med Oslo Business Forum også har opp mot 10 000 digitale deltakere som følger arrangementet fra egen skjerm. Han mener dette er en fin tilleggsmulighet for de som av ulike årsaker ikke kan følge arrangementet fysisk. Samtidig er det viktig å bruke de ulike kanalenes styrker, og ikke ha en naiv tro om at det lar seg gjøre å kopiere den fysiske suksessen digitalt:

Man kan gjerne møtes over en kopp kaffe for en prat fysisk. Det samme funker bare ikke like bra digitalt. Da må man heller tenke på om det finnes andre styrker ved de digitale kanalene som kan utnyttes for å skape gode opplevelser. Samtidig er vi som mennesker skrudd sammen slik at de fysiske møtene sannsynligvis vil trumfe alt annet også i årene som ligger foran oss.  

Publikum på OBF
Mennesker vil møtes og være sammen, i følge Christoffer Omberg i Oslo Business Forum.

Unik arrangørkompetanse

Oslo Business Forum er et stort arrangement med mange forberedelser involvert, og med en målgruppe som har svært høye krav og forventninger til totalopplevelsen. For å lykkes med arrangementet lener Omberg og hans kollegaer seg tungt på arrangørkompetansen som NOVA Spektrum har tilgjengelig:

Det som gjør NOVA Spektrum helt unikt, er menneskene som jobber der. Vi opplever at organisasjonen besitter unik kompetanse når det gjelder planlegging og gjennomføring av store arrangement med høy grad av kompleksitet. I tillegg er de svært tilpasningsdyktige og løsningsorienterte. Her blir vi alltid møtt med smil og løsninger, ikke utfordringer og problemer, enda vi nok er en krevende kunde, sier Omberg.

Omberg forteller at de har rundt 150 frivillige i sving i forbindelse med arrangementet. Disse gir også  svært gode tilbakemeldinger på samarbeidet med NOVA Spektrum.  Det gode samarbeidet er en viktig årsak til at alt det praktiske før, under og etter Oslo Business Forum blir løst på en effektiv og smidig måte.  

Oslo Business Forum og NOVA Spektrum gruppebilde
Samarbeidet mellom Oslo Business Forum og NOVA Spektrum fungerer svært bra.

Landets mest sentrale møteplass

Hva er ditt budskap til andre arrangører av store konferanser, kongresser og events?

Dersom dere har et arrangement med ambisjoner og en viss størrelse, så er vår tydelige anbefaling at dere bør samarbeide med NOVA Spektrum. Her finner dere riktig kompetanse og flinke folk som har lang erfaring når det gjelder å skape og legge til rette for møteplasser med mange deltakere som skal håndteres på en god og servicevennlig måte, sier Omberg.

Omberg trekker også frem den gode beliggenheten til NOVA Spektrum som et annet argument for hvorfor de har droppet andre lokasjoner til fordel for arenaen på Lillestrøm:

Oslo Business Forum samler deltakere fra hele landet. I tillegg har vi en rekke internasjonale gjester og foredragsholdere. For både disse, og alle som er bosatt i hovedstadsområdet, er NOVA Spektrum lett tilgjengelig med både tog og bil. Reisetiden fra Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo S er bare ti minutter. Det gjør NOVA Spektrum til landets mest sentrale møteplass for OBF, sier Omberg. 

Høy aktivitet hele året

Omberg forteller at de allerede er godt i gang med forberedelsene til årets Oslo Business Forum, og at det er høy aktivitet selv om det fortsatt er en stund til neste arrangement:

Vi er i full gang med planleggingen av årets arrangement, og ser frem til å ønske alle gjester og innledere velkommen senere i år, avslutter Omberg.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale

Sammen kan vi løfte ditt arrangement og posisjonere din virksomhet.

Soren_Tolsgaard_Nielsen_02

Søren Tolsgaard Nielsen

Arrangementsdirektør

Søren står klar til å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre dine messer, arrangement, konferanser og events. Han mottar gjerne en henvendelse fra deg i forbindelse med ditt neste arrangement.