Vellykket åpning av Lillestrøm Lobby

Gjester, kunder, samarbeidspartnere, leverandører og naboer var denne uken invitert til mottakelse for å markere åpningen av Lillestrøm Lobby. Lillestrøm Lobby er et helt nytt spisested og en ny møteplass i messesenteret til NOVA Spektrum.

Det ble en stilfull kveld med mingling, underholdning og taler i forbindelse med åpningen av Lillestrøm Lobby onsdag 2.november. I tillegg ble det servert velsmakende smakebiter på hva nye Lillestrøm Lobby vil by på basert på en tydelig ambisjon om å være et spisested med nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.

Mottakelsen samlet i overkant av 200 mennesker fra både næringslivet, kulturlivet og samfunnslivet i Lillestrøm og omegn. Det ble god stemning fra første stund og de siste gjestene forlot ikke mottakelsen før dørene stengte for kvelden.

Det var hyggelig atmosfære og god stemning på mottakelsen i forbindelse med åpningen av Lillestrøm Lobby.

En ny møteplass for Lillestrøm

Administrerende Direktør for NOVA Spektrum Gunn Helen Hagen trakk i sin åpningstale frem at Lillestrøm Lobby skal være en møteplass for eget nærmiljø med gode mat- og drikkeopplevelser. I tillegg representerer Lillestrøm Lobby også et tilbud til de besøkende på messene og arrangementene som NOVA Spektrum skaper og legger til rette for.

Lokalene til Lillestrøm Lobby er utformet slik at det er mange og allsidige muligheter for gode møter mellom mennesker i en hyggelig og uformell atmosfære. Her kan jentegjengen fra Aurskog møte gutta som deltar på Oslo Motor Show, og motsatt: her kan gutta som deltar på Bygg reis Deg møte den lokale jentegjengen. Lillestrøm Lobby skal være et sted for alle – og en naturlig møteplass sentralt plassert i messesenteret til NOVA Spektrum ved inngang vest (nærmest sentrum/Lillestrøm stasjon).

Lillestrøm Lobby skal være en møteplass for alle, herunder både innbyggerne i nærmiljøet og besøkende på messer og arrangement.

Høy kvalitet i råvarer og tilberedning

Stiftelsen NOVA Spektrum har en tydelig målsetting om å øke de positive ringvirkningene av egen aktivitet på en måte som kommer lokalsamfunnet til gode på ulike måter. I forbindelse med nye Lillestrøm Lobby har man derfor lagt vekt på å finne lokale leverandører som kan bidra til å gi flere smaken på det beste egen region har å by på. Samarbeidet med de lokale leverandørene gjør det også mulig å skape gode mat- og drikkeopplevelser basert på rene og sunne råvarer som er produsert av produsenter med ekte kjærlighet til høy kvalitet.

Blant de lokale leverandørene Lillestrøm Lobby har inngått et samarbeid med, finner vi blant annet Grøndalen gård, Roma Brusfabrikker og Romerike Kaffebrenneri. Dette er produsenter som leverer ekte kvalitetsprodukter, og som gjennom samarbeidet med Lillestrøm Lobby kan lykkes med å videreutvikle egen virksomhet. Nylig ble det blant annet kjent at grunnleggeren av Romerike Kaffebrenneri nå tar steget fullt ut og satser på virksomheten som en heltidsgeskjeft. Dette takket være leverandørsamarbeidet med Lillestrøm Lobby.

Lillestrøm Lobby tilbyr gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.

Hilsen fra ordføreren

Ordfører i Lillestrøm Jørgen Vik benyttet mottakelsen i forbindelse med åpningen av Lillestrøm Lobby til å understreke betydningen NOVA Spektrum har for Lillestrøm som by og kommune, og fremhevet tydelig at Norges Varemesse (nå NOVA Spektrum) i sin tid var blant de første som oppdaget mulighetene som fulgte av at Lillestrøm ble eneste stoppested for Flytoget mellom flyplassen og hovedstaden.

Gjennom etableringen av Lillestrøm Lobby tar NOVA Spektrum nå nye initiativ for å utvikle Lillestrøm på en måte som gjør kommunen enda bedre å bo, leve og jobbe i. I følge ordføreren viser dette at NOVA Spektrum virkelig er opptatt av å være en integrert del av eget nærmiljø, og representerer en sterk og viktig motor for positiv nærings- og samfunnsutvikling i regionen.

Deltakerne fant tonen på kryss og tvers i forbindelse med mottakelsen denne uken.

Besøk Lillestrøm Lobby

Du finner mer informasjon om åpningstider og nye Lillestrøm Lobby her.

kommende events