jobb i nova spektrum

Mulighetene i NOVA Spektrum. Bli bedre kjent med Cecilie, Nicolai og Rikke

NOVA Spektrum har omtrent 100 faste medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring. I tillegg har vi en rekke ansatte som jobber på time- og prosjektbasis i forbindelse med de ulike arrangementene. Er du  nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i NOVA Spektrum? Her kan du møte Cecilie Svabø, Nicolai Hjelle og Rikke Lindahl som forteller mer om hva de jobber med og hvorfor de har valgt NOVA Spektrum som sin arbeidsgiver og arbeidsplass.  

 

 

Bli bedre kjent med Cecilie som brenner for gode møteplasser

 

Møt vår utstillingsdesigner Nicolai

 

Hør Rikke fortelle om arbeidshverdagen i NOVA Spektrum

Om arbeidsgiveren

I over 100 år har NOVA Spektrum tilrettelagt for møteplasser som genererer positive ringvirkninger for nærings- kultur- og organisasjonsliv. Med over 700.000 besøkende og 5.000 utstillere hvert år samler vi store mengder strukturerte og ustrukturerte data, for eksempel når noen bruker våre digitale flater, når de kjøper billetter og når de kommer til arrangementene våre og beveger seg rundt i arenaene. Eller når utstillere melder seg på og gjør bestillinger av utstyr og tjenester. 

Nå skal vi i gang med flere spennende oppgaver. En større satsing på Food & Beverage er et eksempel på dette. Vi satser også for fullt på å utvikle nye digitale tjenester som skal forbedre kundeopplevelsen for besøkende og utstillere. I tillegg skal våre to arenaer, NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum utvikles med enda flere møteplasser, boliger, bygulv og næringsliv. I Lillestrøm skal det bygges en helt ny bydel, og i Oslo skal Spektrum bygges ut med et nytt høyhus, nye møteplasser og et levende bygulv med utadrettet virksomhet.